De focus van 2S2C ligt altijd op het halen van resultaat. Op een pragmatische manier activeren we zoveel mogelijk de reeds in uw organisatie aanwezige kennis. Bij het behalen van het resultaat houdt 2S2C altijd uw lange termijn doelstellingen in het achterhoofd. Projecten die ik graag voor u begeleid:

Warehouse Management Systeem (WMS) selectie

Door onze volledige onafhankelijkheid van WMS-leveranciers, maken wij op basis van uw behoeftes altijd de juiste keuze. U bent minder direct afhankelijk van de adviseurs van de leverancier, die altijd belangen hebben bij de oplossing die zij adviseren. Wij kennen de vele spelers en besparen u de nodige tijd die het normaal gesproken kost om tot een short-list te komen.

Warehouse Management Systeem (WMS) implementatie

Elke respectabele warehouse-operatie kan niet meer zonder WMS. De implementatie van een WMS is een complex proces. Niet alleen het ontwerpen van uw toekomstige proces, maar ook het vullen van data en het inrichten van alle functionaliteiten. Daarnaast speelt ook het creëren van draagvlak bij uw medewerkers een belangrijke rol. 2S2C begeleidt uw implementatieproject, waarbij we uw deadlines scherp bewaken.

Warehouse proces optimalisatie

Door middel van onze warehouse-scan zijn wij in staat om een haarscherp beeld van uw huidige warehouse-operatie te vormen. Niet alleen door de frisse blik als buitenstaander, maar ook door onze eigen gedegen kennis kunnen we u op basis van de scan tal van verbeterpunten aandragen. De ervaring leert ons dat er vrijwel altijd zaken te verbeteren zijn, soms al met minimale inspanningen.

LEAN Warehousing

Onze kennis en ervaring met betrekking tot LEAN Manufacturing komt ook in een warehouse-omgeving tot zijn recht. Via ons LEAN Warehousing programma implementeren wij een continu verbeter cultuur, waarbij een standaardproces de basis is. Zonder standaard is er geen verbetering mogelijk. 2S2C ondersteunt bij het opstellen, beschrijven en implementeren van de juiste processtandaarden, het implementeren van een continuous improvement systeem en de implementatie van LEAN-tools.

Implementatie Kwaliteitsmanagementsystemen

Op projectbasis rolt 2S2C binnen uw organisatie snel, effectief en gedegen de juiste kwaliteitsmanagementsystemen uit. Dit kan zowel bedrijfsbreed als op afdelingsniveau worden uitgevoerd. We begeleiden u graag bij het behalen van ondermeer uw ISO9001, ISO22000, SQAS of AEO-certificering.