De focus van 2S2C ligt altijd op het halen van resultaat. Op een pragmatische manier activeer ik zoveel mogelijk de reeds in uw organisatie aanwezige kennis. Bij het behalen van het resultaat houd ik rekening met uw lange termijn doelstellingen. Projecten die ik graag voor u begeleid:

Warehouse Management Systeem (WMS) selectie

Door mijn volledige onafhankelijkheid van WMS-leveranciers, maak ik op basis van uw behoeftes altijd de juiste keuze. U bent minder direct afhankelijk van de adviseurs van de leverancier, die altijd belangen hebben bij de oplossing die zij adviseren. Ik ken de vele spelers en bespaar u de nodige tijd die het normaal gesproken kost om tot een short-list te komen.

Warehouse Management Systeem (WMS) implementatie

Elke respectabele warehouse-operatie kan niet meer zonder WMS. De implementatie van een WMS is een complex proces. Niet alleen het ontwerpen van uw toekomstige proces, maar ook het vullen van data en het inrichten van alle functionaliteiten. Daarnaast speelt ook het creëren van draagvlak bij uw medewerkers een belangrijke rol.  Ik begeleid uw implementatieproject, waarbij we uw deadlines scherp bewaken.

Warehouse proces optimalisatie

Door middel van onze warehouse-scan ben ik in staat om een haarscherp beeld van uw huidige warehouse-operatie te vormen. Niet alleen door de frisse blik als buitenstaander, maar ook door onze eigen gedegen kennis kan ik u op basis van de scan tal van verbeterpunten aandragen. De ervaring leert mij dat er vrijwel altijd zaken te verbeteren zijn, soms al met minimale inspanningen.

LEAN Warehousing

Mijn kennis en ervaring met betrekking tot LEAN Manufacturing komt ook in een warehouse-omgeving tot zijn recht. Via mijn LEAN Warehousing programma implementeer ik een continu verbeter cultuur, waarbij een standaardproces de basis is. Zonder standaard is er geen verbetering mogelijk. Ik ondersteun bij het opstellen, beschrijven en implementeren van de juiste processtandaarden, het implementeren van een continuous improvement systeem en de implementatie van LEAN-tools.

Implementatie Kwaliteitsmanagementsystemen

Op projectbasis rol ik binnen uw organisatie snel, effectief en gedegen de juiste kwaliteitsmanagementsystemen uit. Dit kan zowel bedrijfsbreed als op afdelingsniveau worden uitgevoerd. Ik ondersteun u graag bij het behalen van ondermeer uw ISO9001 of ISO22000 certificering.