Over mijzelf

2S2C staat voor SCHOTANUS SUPPLY CHAIN CONSULTANCY en is opgericht in 2017. Als Master in de Bedrijfskunde ben ik gespecialiseerd in bedrijfsbrede en Supply Chain vraagstukken. Mijn focus ligt veelal op procesverbetering, warehouse- en transportengineering en WMS-systemen.

Vanuit eerder vervulde functies in loondienst, kwam ik bij veel logistieke en productiebedrijven over de vloer. Ik zag dat er veel behoefte bestaat aan logistieke en bedrijfskundige, onafhankelijke kennis. Bij veel bedrijven ontbreekt simpelweg de tijd en de kennis om logistieke en organisatiebrede verbeteringsprojecten op te starten. Ik spring hier op in.

Mijn persoonlijke kracht van zit vooral in mijn diepe analytische vermogen en doorzettersmentaliteit in combinatie met Friese nuchterheid. Waar je aan begint, doe je goed en maak je af. Qua kennis beschik ik over een de juiste balans in supply chain/logistiek, proces/ICT-kennis en het managen/uitvoeren van projecten.

Inmiddels heb ik lange ervaring in het begeleiden en het geven van adviezen aan ondernemers en ondernemingen uit verschillende branches. Daarnaast beschik ik over een eigen netwerk van kennisspecialisten waarmee ik samenwerk en kennis en ervaring uitwissel. Naast regelmatige studie blijf ik zo up-to-date op het gebied van wet -en regelgeving en moderne bedrijfsvoering van ondernemingen. Door mijn dagelijkse contacten met ondernemers ben ik op de hoogte van wat er speelt in het mkb en weet ik wat u als ondernemer bezighoudt.

www.2s2c.nl
Drs. Marten Schotanus
Jan Piebengastrjitte 5
8614 JJ OUDEGA-SWF
Tel: +31 6 5154 1161
Email: marten@2s2c.nl
KvK-nummer 68012284

Algemene voorwaarden