Projecten-Ervaring

Mrt 2017 – Jul 2023

Logistiek Engineer/Supply Chain a.i. bij Koninklijke Auping

Managen en ondersteunen van verschillende logistieke en organisatie brede projecten (E-fulfilment, procesoptimalisatie, ERP-implementatie, onderzoek naar in- en uitbesteding diverse logistieke activiteiten, project manager uitbesteden eigen transport in België en implementatie hiervan bij logistiek dienstverlener).

Dec 2019 – Heden

Interim Management bij Van der Werff Logistics BV

Optimalisatie van de warehouse-organisatie en -processen. Selectie en implementatie van WMS-systeem Centric In&Out. Voorbereiding van de organisatie op ISO9001-2015, succesvolle certificering behaald in 2023. Implementatie Van Wijnen Smart Structures & Smart Assembly warehouse-operatie. Projectmanager implementatie Crossdock-Scanning Heerenveen en Waalwijk (Centric Plan&Go). Interim-manager ICT.

 

Apr 2023 – Heden

Interim Management bij Revital Bathroom Comfort

Optimalisatie van het externe magazijnproces bij Compass Transport in Hardenberg.

Okt 2023 – Heden

Projectmanager a.i. – Project Inbound

Analyse en herontwerp grondstoffen- en verpakkingsmagazijn in combinatie met een optimalisatie van de goederenstromen m.b.t. plant Oosterwolde.

Begeleiding implementatie herontwerp.

Jan 2022 – Feb 2023

Interim Management bij BPZ/Oldenburger Deurbewerking Assen

Optimalisatie van het integrale logistieke proces (vanuit verschillende productieflows) rondom afdeling hang-&sluitwerk. Selectie WMS pakket (WICS) op basis van opgesteld programma van eisen.

2021

Interim opdracht bij Nota Infra BV

Procesoptimalisatie van aanvraag tot factuur, begeleiden MT in diverse vraagstukken en ondersteuning en structurering in directie-overleg.

2021, 2022 en 2023

Interim opdrachten bij Hoekstra Transport BV Sneek

Procesoptimalisatie warehouse, procesoptimalisatie crossdock, begeleiding in opstellen programma van eisen TMS, begeleiding onderzoek naar Zero Emissie Zones (ZES).

Aug 2019 – Jan 2020

Project Manager a.i. bij Van der Meulen Sneek BV

Leiding geven aan het verhuisproject van DC Sneek naar DC Harlingen. Begeleiden aanbesteding rondom inrichting magazijn. Volledig inrichten magazijn Harlingen. Ontwerp en optimalisatie van magazijnprocessen.

Nov 2018 – Apr 2019

Project Manager a.i. bij Floorganise Triggering Smart Shipbuilding

Managen van het implementatieproject (planning en urenregistratiesoftware voor scheepsbouwers) voor Royal Van Lent / FEADSHIP op de werf in Kaag.

2019

Interim opdracht bij Kaspersma Uitvaartkistenfabriek Dokkum

Engineering van de logistieke flow voor nieuwe opdrachtgever.

Mrt 2017 – Okt 2018

Associate Partner bij NEXTPAGE – Partners in Change

Ad Interim Projectmanagement en Procesoptimalisatie voor verschillende logistieke dienstverleners:

Ploeger Logistics Harderwijk: Warehouse-optimalisatieproject

Rutges Cargo Europe Schiphol: Implementatieproject voor Control Tower  

Portena Transport Heerenveen: Warehouse-optimalisatieproject  

2014 – 2017

Manager Bedrijfsvoering bij Veenstra|Fritom

Lid van het Management Team. Verantwoordelijk voor alle niet-commerciële en niet-operationele afdelingen en processen binnen Veenstra|Fritom BV:  Financiën, Human Resources, IT, Inkoop, Continue Verbetering, Kwaliteitscontrole.

2012 – 2014

Project Manager & Logistiek Engineer bij Veenstra|Fritom

Verantwoordelijk voor planning, uitvoering, monitoring, controle en afsluiting van interne en externe projecten op het gebied van operations management. Specialist in de implementatie van key-accounts warehouse.

2006 – 2012

Warehousemanager bij Veenstra|Fritom

Managen van een grote verscheidenheid aan warehouse operaties. Overleg met nieuwe en bestaande klanten om hun behoeften op het gebied van logistieke diensten te bepalen, behoeften omzetten in logistieke oplossingen, implementatie, onderhoud en ontwikkeling van het WMS WICS.

2003 – 2006

Assistent-Accountant bij GIBO Groep

Voeren en controleren van diverse administraties, rapportages van P&L en balans, opstellen van samenstelopdrachten, jaarrekeningen, IB, VPB en BTW-aangiften.